У Тернополі затримали «перевертнів» у погонах

Опубліковано:
13 Квітня, 2015

Злочинну схему незаконного збагачення, до якої причетні співробітники тернопільського обласного управління внутрішніх справ та податкової міліції області, викрили місцеві убозівці спільно з відділом внутрішньої безпеки.

 

За повідомленням СЗГ УМВС України в Тернопільській області, незаконною діяльністю займалися двоє співробітників відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в області, та двоє оперуповноважених із податкової міліції, один із яких у березні за власним бажанням був звільнений зі служби. До спілки вони залучили жителя обласного центру. Було встановлено, що зловмисники штучно створювали умови до вчинення правопорушень жителями Тернополя, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, після чого за не притягнення їх до кримінальної відповідальності вимагали й отримували гроші. Під час однієї із незаконних оборудок вимагачів викрили співробітники обласного управління боротьби з організованою злочинністю спільно з відділом внутрішньої безпеки.

 

Підозрюваних затримали згідно статті 208 КПК. Щодо них слідчим відділом обласного управління міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 189 КК України – вимагання. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Матеріали кримінального провадження передані за підслідністю в обласну прокуратуру.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банда, #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевертні в погонах, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: