У Тернополі за 20 пряників планують купувати пару берців для бійців

Опубліковано:
4 Квітня, 2015

У Вербну неділю наймолодші волонтери винесуть на вулиці наших міст пряники, які активісти «Самооброни Майдану Тернопільщини» напекли, щоб заробити на берці для українських солдатів.

 

«За 20 пряників ми зможемо купити одну пару берців, – пише на своїй сторінці у «Фейсбук» волонтер Ліля Мусіхіна. – Крапля в морі? Може й так, але якщо я не робитиму нічого, то нічого й не буде. Будь ласочка, проявляйте максимальну лояльність до дітей, поводьтеся з ними так, як би ви хотіли, щоб поводилися з вашими дітьми. Нам дуже потрібно перевзути хлопців».

 

Волотерів «Самооборони» можна буде впізнати за жовто-синіми фартушками та картонними опломбованими скриньками. Вони зобов’язані мати при собі тимчасове посвідчення волонтера «Самооборони», підписане Лілею Мусіхіною або Романом Павлишином (“Кінологом”).

 

Також дві юні волонтерки, Ельвіра та Катерина, запропонують тернополянам придбати писанки, написані нашими чудовими тернопільськими писанкарями. Оплата за писанки — за велінням серця покупця.

 

«Ми сильні і дружні. Ми знову зможемо. Вкотре. Не зважаючи ні на що», – підсумовує Ліля Мусіхіна.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #берці, #волонтери, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пряники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: