У Тернополі перепоховали загиблого під Слов’янськом Віталія Куриловича (Відео)

Опубліковано:
24 Грудня, 2015

І знову цинкова труна у Тернополі. Сьогодні у Тернополі перепоховали тіло загиблого 41-річного Віталія Куриловича, що загинув ще 29 травня 2014 року біля Словянська, в районі проведення АТО. Тіло Віталія Куриловича поховали у Павлограді Дніпропетровської області. Тепер рідні вирішили перевезти його до Тернополя.

 

Тіло загиблого Віталія Куриловича привезли у Тернопіль для перепоховання. Ще торік бойовики збили український гелікоптер Мі-8, неподалік гори Карачун. Поблизу Слов’янська тоді загинули 12 українських військовослужбовців. Серед них був і майор Віталій Курилович. Рішенням Тернопільської міської ради загиблому присвоїли звання «Почесний громадянин Тернополя» та за указом Президента України нагородили орденом «За мужність» I ступеня (посмертно).

 

У Віталія залишились дружина, двоє синів, сестра, батько та паралізована мати. Старенька навіть не змогла вийти під будинок, аби попрощатися з сином. Пам’ять вшанували у загальноосвітній школі №14 імені Богдана Лепкого, де навчався загиблий. Попрощатися із Віталієм Куриловичем прийшло багато колишніх однокласників, вчителі та директор школи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: