У Тернополі оголошено конкурс на кращу туристичну світлину

Опубліковано:
14 Липня, 2016

У Тернополі 14 липня стартувала  туристична флеш-акція «Тернопілля – скарб незалежної країни». Перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак, начальник відділу туризму облдержадміністрації Назар Яворський, голова громадської організації «Туристична Асоціація Тернопілля» Наталія Волощук під час прес-конференції детальніше розповіли про умови участі в заході.

 

Метою проведення акції є вдосконалення іміджу регіону, формування інтересу до внутрішнього і в’їзного туризму, пропагування унікальних пам’яток природно-заповідного фонду та архітектури області, а також проведення туристичної акції сприятиме формуванню туристичного бренду Тернопілля «TERNOPIL*YA: new emotions».

 

 

«Невдовзі наша країна святкуватиме 25-річчя з дня проголошення незалежності. З цієї нагоди ми робимо туристичну акцію обласного рівня «Тернопілля – скарб незалежної країни». Цей захід покликаний популяризувати туристичну галузь нашого краю. Упродовж місяця ми будемо збирати максимальну кількість світлин з наймальовничіших куточків Тернопільщини. Обов’язковими для відвідування буде замок родини Сенявських у Бережанах, ратуша в Бучачі, замок князів Забразьких, єзуїтський монастир в Кременці, костел Святого Станіслава в Чорткові, Заліщик і Джуринський водопад», – розповів Іван Крисак.

 

 

Назар Яворський повідомив, що потрібно робити світлини на фоні вищеназваних туристичних об’єктів, тримаючи в руках відповідний постер. Його можна завантажити зі сторінки у соціальній мережі Facebook «Тернопільщина туристична» і роздрукувати собі. До розгляду будуть братися світлини однієї особи чи групи людей, які будуть розміщені з офіційно зареєстрованого аканту в соцмережі. Для того, щоб світлини були легше відстежувати і вони стали своєрідною промоцією краю, потрібно у статусі робити хештеги – #‎ternopillya_skarb, #‎ternopilla, #‎newemotions, #‎TravelToUkraine, #‎TravelInUkraine. Хто найбільше зробить світлин, той і найбільше має шансів на перемогу. Окрім сімох обов’язкових об’єктів, можна знимкувати й інші привабливі місця Тернопілля. Всі фотографії потрібно розміщувати в групі Тернопілля – скарб незалежної країни» у соцмережі Facebook».

 

 

Партнером акції є громадська організація «Туристична асоціація Тернопілля», яка долучається організаційно і готує для переможців цікаві призи.

 

 

«Ми з задоволенням підтримали акцію, оскільки вона цілком перегукується з напрямками діяльності нашої організації. А ще приємно, що до 25 річниці незалежності нашої країни ми можемо посприяти розвитку туризму. Таким чином ми показуємо, що Тернопілля є однією з коштовних перлин в туристичній галузі нашої держави, має чимало цікавих об’єктів, які варто відвідати і популяризувати. До складу нашої організації входять приватні підприємці і громадські діячі, які зацікавлені в розвитку галузі. Звертаюся до всіх жителів міста і країни з закликом подорожувати Тернопіллям і відкривати його красу щоразу по-новому, ділитися своїми враженнями з іншими. Зі свого боку докладемо всіх зусиль, аби переможці, окрім позитивних емоцій від подорожей, ще й отримали чудові призи», – наголосила Наталія Волощук.

 

Захід відбуватиметься в три етапи: І етап (до 14 липня 2016 року) – оголошення початку акції; ІІ етап (до 21 серпня 2016 року) – збір пропозицій; ІІІ етап (до 24 серпня 2016 року) – визначення 3 переможців акції шляхом підрахунку оргкомітетом постів у мережі Facebook від одного учасника.

 

Кількість фото необмежена, включаючи обов’язкові 7, визначених організаторами акції:

  • Замок родини Сенявських м. Бережани;
  • Ратуша м.Бучач;
  • Замок князів Збаразьких м.Збараж;
  • Єзуїтський монастир (Колегіум) м.Кременець;
  • Костел св. Станіслава м.Чортків;
  • На фоні панорами м.Заліщики;
  • Джуринський (Червоногородський) водопад с.Нирків Заліщицький район.

 

Зображення на фото повинно відповідати тематиці та меті акції та не повинно порушувати правила суспільної моралі і не принижувати/не дискримінувати людську гідність.

 

Фото, представлені на участь в акції, не рецензуються і не повертаються та є інтелектуальною власністю розробників. Відділ туризму має право подальшого використання фото із збереженням авторських прав.

 

Переможці будуть нагороджені подарунками та призами.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: