У Тернополі на Сагайдачного почали монтувати нові зірки (Фото)

Опубліковано:
25 Серпня, 2016

На вулиці Сагайдачного в центрі Тернополя у четвер розпочали монтувати нові зірки на місцевій Алеї зірок. Символічними бронзовими квітками терену цього року вирішили увіковічити Героїв АТО, народного артиста України, улюбленця тернопільської публіки Мирослава Коцюлима і співака й композитора, екс-соліста уже легендарного гурту «Нічлава-блюз» Андрія Підлужного.

 

Нагадаємо, перші зірки на Алеї зірок у Тернополі з’явилися 28 серпня 2011 року під час святкування Дня міста. Тоді було увіковічено імена археолога, мистецтвознавця, історика, поета Ігоря Ґерети, композитора, співака, режисера Анатолія Горчинського, поета, публіциста, перекладача Бориса Демків та художника, лауреата Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка, почесного громадянина Тернополя Івана Марчука.

 

Торік на Алеї з’явилися зірка краєзнавиці Любомири Бойцун і волонтерська зірка. Загалом на вулиці Сагайдачного нині є 12 зірок з іменами видатних тернополян. У неділю, 28 серпня, з нагоди Дня міста відбудеться урочисте відкриття ще трьох зірок.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: