У Тернополі молодик продавав наркотичне зілля за 150-200 гривень

04.04.2015 19:20   Джерело: Місто
Опубліковано : Тарас Савчук

За підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин оперативники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції затримали 25-річного жителя Тернополя. Молодик продавав наркотичне зілля мешканцям міста, пише 0352.ua.


Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, тернополянин налагодив схему незаконної торгівлі. Покупці замовляли наркотики по телефону і товар доставляли у домовлене місце. За один згорток чоловік брав від 150  до 200 гривень.

 

Продовжувати бізнес тернополянину завадили правоохоронці. Під час чергового збуту марихуани міліціонери затримали наркоділка. У ході особистого огляду оперативники вилучили у зловмисника згорток із забороненою подрібненою наркосировиною та вилучену за продаж готівку.

 

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК України. Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ч. 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотовару. Триває досудове розслідування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Місто  

Коментарі