У Тернополі «під носом» міліції знову намагались побудувати кіоск

Опубліковано:
18 Березня, 2015

Сьогодні “під носом” міліції в дворі будинків на вулиці Руській підприємець знову намагався побудувати кіоск.

 

Захоплення території відбувається вже вдруге. Перший раз, у кінці грудня минулого року мешканці прилеглих будинків зробили все, щоб цього не було. Тоді ж начальник управління муніципальної поліції міськради Сергій Волков казав, що даному підприємцю було продовжено договір оренди, проте це не на ту ділянку, на якій він почав монтувати свій торговий об’єкт. А міський голова Тернополя Сергій Надал  доручив негайно припинити роботу із монтажу кіоску. Що  і було зроблено.

 

Сьогодні, 17 березня, підприємець, долучивши до монтажу кіоску з десяток “тітушок”, знову встановив на клумбі металевий каркас, заявивши, що у них є всі дозволи від міської ради спорудити тут кіоск.

 

Люди, які побачили, що на території їхнього двору ведуться будівельні роботи, вийшли з будинку, протестуючи проти захоплення землі. Також вийшов і головний міліціонер Тернопільщини Олександра Богомол, який запевнив громаду, що ніякого будівництва тут проводитись не буде.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богомол, #кіоск, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: