У Олександра Богомола новий заступник

Опубліковано:
22 Квітня, 2015

Наказом МВС України на посаду заступника начальника управління – начальника кримінальної міліції УМВС України в Тернопільській області призначено полковника міліції Рубчука Григорія Олександровича.

 

Григорій Рубчук народився 9 березня 1964 року в місті Ковель Волинської області. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером-кінологом взводу патрульно-постової служби Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Волинської області.

 

Тривалий час працював на оперативних посадах в УБОЗ УМВС у Волинській області та в Головному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю МВС України. Очолював управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Волинській області.

 

До нинішнього призначення обіймав посаду заступника командира роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богомол, #григорій рубчак, #заступник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #призначення, #тернопіль, #тернопільські новини, #УМВС
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: