У мисливських угіддях Тернопільщини порахували тварин

Опубліковано:
25 Березня, 2015

Протягом січня-лютого працівники державних підприємств Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства, задіяні у мисливському господарстві виконували важливу справу – проводили облік мисливської фауни на території мисливських угідь Тернопілля.


Як повідомив головний мисливствознавець Тернопільського ОУЛМГ Андрій Барабаш, облік мисливських тварин тривав у період з кінця січня до другої декади лютого. Облікування тварин проводили не лише на території мисливських угідь держпідприємств, а й інших користувачів мисливських угідь – районні УТМР, приватні користувачі, а також на території державного мисливського резерву (Борщівський і Козівський райони).

 

За підсумками проведеного обліку кількість тварин становить:

парнокопитних: олень благородний – 33 особини, лось – 5, кабан – 1134, козуля – 3610, муфлон – 11, лань – 2;

хутрових: заєць – 36765 особин, білка – 2917;

хижих тварин: лисиця – 2453, борсук – 1520, куниця лісова – 1632, тхір – 1471, куниця кам’яна – 900 особин, вовк – 5 особин;

птахів: куріпка сіра – 8094 особин.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кількість, #ліс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварини, #тернопіль, #тернопільліс, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: