У Ланівцях збудують цілий квартал для воїнів АТО

Опубліковано:
18 Січня, 2016

Проект детального планування кварталу індивідуальної житлової забудови представив учасникам бойових дій антитерористичної операції голова районної державної адміністрації Юліан Сірант під час зустрічі, проведеній за участю голови районної ради Руслани Кушнір, Лановецького міського голови Романа Казновецького та першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Батожного.

«Я обіцяв вам проект забудови до новорічних свят – свята ще не закінчились, а проект уже у вас», – зазначив Юліан Сірант. Проект передбачає розміщення в одному масиві 60 житлових будинків, кожен з яких буде розташовано на індивідуальній земельній ділянці розміром 9 сотих га.

В процесі обговорення питання було звернуто увагу, що не всі ще мобілізовані ланів чани повернулись додому, тому треба не забути про них. Особливу увагу – учасникам бойових дій, яким ця ділянка конче необхідна.

Під час зустрічі хлопці задавали керівникам району та міста і інші питання соціального характеру. Усім їм було дано роз’яснення.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: