У Дебальцевому йдуть ешелони з боєприпасами для бойовиків

Опубліковано:
9 Березня, 2015

З Росії на окуповану територію Донбасу продовжують постачати зброю і боєприпаси.

 

При цьому агресору вдалося відновити залізничний вузол в Дебальцеве, який вже активно використовується для транспортування озброєння і військової техніки бойовиків.

 

Так, за даними спікера штабу АТО Андрія Лисенка, 3 березня на станції Дебальцеве була зафіксована розвантаження вагонів з боєприпасами.

 

Продовжується і передислокація військових підрозділів противника, причому угруповання бойовиків зміцнюються на всіх основних напрямках протистояння. Зокрема, на Волноваському напрямку противник ховає свою військову техніку в ангарах і сховищах.Не припиняються і бойові дії.

 

Тільки за останню добу загарбники 35 разів обстрілювали позиції наших військових. Місцями найбільшої напруги залишаються місто Щастя, село Луганське на Артемівському напрямку, район Донецького аеропорту і село Широкино під Маріуполем.

 

За даними Лисенко, за останню добу в боях з супротивником загинув один український військовослужбовець, ще один був поранений.Відзначимо, незважаючи на те, що супротивник нарощує свої сили, українська армія активно відводить свою важку техніку.

 

Так, в тил вже виведені артилерійські установки МТ-12 «Рапіра», самохідні артустановки 2С3 «Акація». Сьогодні почали відводити установки «Град», а з завтрашнього дня, 6 березня, в тил почнуть відправляти РСЗВ «Ураган».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #боєприпаси, #дебальцеве, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: