У 25 для України настав час подорослішати і переклеїти фотографію у паспорті

Опубліковано:
25 Серпня, 2016

У нас тут День народження, ми всі святково вбрались, прибрали кімнату і ніби навіть в настрої. Але запросити у гості нема кого. Цивілізовані країни нас уникають останнім часом, а нецивілізовані краще б сиділи вдома.

У кожного рано чи пізно настає свято, яке приходиться проводити наодинці зі собою. І це теж корисний досвід для того, щоб сісти і зібратись нарешті з думками.

У 25 для України настав час подорослішати і переклеїти фотографію у паспорті.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галичани – найбільш ритуальна субкультура з усіх, котрі коли-небудь існували

Ми дуже довго прапорами закривали дірки в економіці і суспільній моралі. І отримали дірку на сході,в якій тепер моторошно завиває вітер із півночі.


Мені Україна нагадує того малого сирійського хлопчика, що не сходить зараз із перших шпальт. Вона сидить на кріслі в сандаликах, абсолютно офігівша від тих бомбардувань, замурзана і шокована.


Нам не дали пройти нормальним шляхом розвитку і змусили різко подорослішати. Але оця тотальна інфантильність в українському суспільстві тупо не встигає за подіями.


Останніх два роки в пересічного українця довгий розфокусований погляд в нікуди.


У нас є справді цінна державна незалежність, але ми сковані багатьма персональними залежностями на рівні менталітету країни, котрі нівелюють ефект свободи.

 

Володимир Гевко,
Facebook

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: