У Тернополі вшанують учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

Опубліковано:
10 Грудня, 2014

Заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи проведуть у Тернополі.


 

Зокрема, у п’ятницю, 12 грудня, о 8:00 відбудеться молебень за здоров’я учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Церкві Свято-Троїцького духовного центру на честь Д. Галицького.

 

О 9:45 відбудеться покладання квітів до підніжжя пам’ятника «Жертвам Чорнобильської катастрофи та ядерних випробовувань», що знаходиться у парку Національного Відродження (м. Тернопіль).

 

Опісля відбудеться панахида за загиблими і померлими учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та покладання квітів до меморіального комплексу «Жертвам Чорнобильської катастрофи».

Завершаться заходи покладанням квітів до пам’ятної дошки ветерану пожежної охорони органів внутрішніх справ Леоніду Кудринському, яка знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. Злуки, 43. Крім цього у навчальних закладах області проведуть уроки пам’яті «Пам’ятай Чорнобиль».

 

Також, згідно з розпорядженням виконувача обов’язків голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака, 13 учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС отримають матеріальну допомогу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #катастрофа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чорнобиль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: