У Тернополі покажуть революцію очима головного художника драмтеатру

Опубліковано:
28 Листопада, 2014

Сьогодні  у тернопільській галереї «Бункермуз» відбудеться представлення робіт тернопільського митця Григорія Лоїка, об’єднаних темою революції. Всього на виставці буде представлено 17 картин виставки «Революція зміст та форма».


Раніше ці картини ніде не виставлялися, вони створені в різний час, але в них автор рефлексує на одну тему. Григорії Лоїк експериментує з формою: є полотна незвичного формату, наприклад, два метри на шістдесят сантиметрів, окрім того, представить роботи інсталяційного характеру.

 

Сам Григорії Лоїк є головним художником Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка. Він є автором проекту-переможця пам’ятника Небесній Сотні в Тернополі. Остання його персональна виставка в Тернополі відбулася в 1996 році, хоча після того мав ряд виставок у інших обласних центрах.

 

Представлення експозиції різноформатних робіт відбудеться сьогодні о 17 годині. Триватиме виставка до 11 грудня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лоїк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #революція, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: