У Тернополі – найграндіозніше танцювальне дійство України (ВІДЕО)

Опубліковано:
10 Листопада, 2014

У Тернополі – найграндіозніше танцювальне дійство України. 3 дні нескінченного ритму музики і танцю на Всеукраїнській танцювальній Олімпіаді.

З 5 до 7 грудня в концерт-холі “Подоляни” відбудеться Всеукраїнська танцювальна олімпіада. Танцюристи з усіх куточків України та інших країн Європи змагатимуться за звання найкращих, тому на тернопільську публіку та гостей міста чекають захоплюючі змагання і неперевершене танцювальне шоу. Олімпіада щороку вражає рекордними масштабами: минулого року у ній взяло участь 250 танцювальних колективів, а це близько 4 тисяч танцюристів! З року в рік Всеукраїнська танцювальна олімпіада впевнено набуває статусу масштабних міжнародних змагань.Крім того, у рамках олімпіади відбудуться численні кубки і чемпіонати України у багатьох танцювальних напрямках.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт, #олімпіада, #Подоляни, #танці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: