У Тернопільській міськраді брешуть, що їм нічого не відомо про забудову скверу у центрі (ДОКУМЕНТ)

Опубліковано:
23 Грудня, 2014

Чиновники Тернопільської міської ради відверто брешуть щодо неправомірних представників приватного підприємства «Апостол і Ко», які намагалися почати спорудження торгового павільйону у дворі будинку по Руській, 19.

 

Про це свідчать пакет дозвільних документів, які підприємці узгоджували у муніципалітеті. Документи завірені підписами міського Сергія Надала, начальника відділу земельних ресурсів Віктором Кібляром, начальником управління містобудування, архітектури та кадастру Василем Бесагою та заступницею мера Вікторією Остапчук.

 

Зокрема, у Договорі оренди землі від 12 листопада 2014 року складеного між ПП «Апостол і Ко» та ТМР у додатку «План розташування земельної ділянки…» чітко видно, що одну із клумбу вже викреслили із зелених зон міста. Знизу стоїть підпис пана Кібляра.

 

Вже під демонтажу каркасу павільйону активсітами, керманич муніципальної поліції Сергій Волков відверто звів наклеп на підприємців: «З’ясувалося, що даному підприємцю дійсно було продовжено договір оренди. Проте це не на ту ділянку, на якій він почав монтувати свій торговий об’єкт. Тому така невідповідність у документах та реальних діях підприємця викликала суспільний резонанс».

 

Та як можна зауважити зі всього переліку дозволів, ПП мало право споруджувати павільйон. А вся вина за дозвіл на знищення скверу-дитячого майданчика є тільки на чиновниках та депутатах Тернопільської міської ради.

 

 

 

Усі документи ТУТ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #забудова, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руська 19, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: