У парламенті можна і треба залишатися нормальними людьми, - Єгор Соболєв

28.11.2014 00:50   Джерело: https://www.facebook.com/IegorSoboliev?fref=nf
Опубліковано : Тарас Савчук

Враження від першого дня у парламенті. Забагато як для нормальних людей недовіри, заздрощів, порожніх слів.


Але там можна і треба залишатися нормальними людьми. Ламати недовіру виконанням хоча б своїх обіцянок. Зменшувати заздрощі хоча б односторонньою відмовою тягнути ковдру на себе. Реагувати на порожні заяви змістовною дискусією.


За день утворили коаліцію, яка має конституційну більшість і проголосила свої цілі від вступу до НАТО до скорочення податків до 9. Обрали спікером кандидата від партії, що провела найбільше депутатів. Призначили прем'єром кандидата від другої за кількістю голосів сили. Тепер треба домовитися про якомога сильніший склад уряду і парламентських комітетів. Ми далі наполягаємо, що всіх треба підібрати разом - як єдину команду з відчуттям спільних зобов'язань один перед одним. Депутатам ми пропонуємо сконцентруватися на роботі над законами в Раді. А уряд зробити не з політиків - зі спеціалістів. Так 20 років тому стрибнули вперед сусіди зі Східної Європи.


Головне - пам'ятати, що за наше право мати демократію щодня гинуть люди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: https://www.facebook.com/IegorSoboliev?fref=nf  

Коментарі