У п’ятницю, 13 лютого, на Збаражчині відкриють пам’ятник наймолодшому Герою Небесної сотні

Опубліковано:
10 Лютого, 2015

13 лютого, в п’ятницю, у Травневській ЗОШ І-ІІ ступенів о 9.00 відбудеться відкриття та освячення музею Героя України Назарія Войтовича, а о 10.30 у храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться поминальна служба у зв’язку з річницею загибелі наймолодшого Героя Небесної сотні.


Крім цього, Травневська школа імені Назарія Войтовича запрошує творчу учнівську молодь Збаражчини 19 лютого долучитися до літературно-музичної композиції “Дзвони слави праведним героям”. Цього ж дня на базі школи відбудеться конкурс мистецької майстерності “На крилах надії” за номінаціями: графіка, живопис, склульптура, художній дизайн на тему: “Україна – понад усе” Переможці будуть нагороджені грошовими преміями. Початок о 10 год., час виконання конкурсної роботи – 3 години. Підвіз учасників зі Збаража о 9.00.


У п’ятницю 0 9.00 біля майдану Івана Франка у Збаражі на усіх, хто хоче вшанувати пам’ять Назарія Войтовича,  чекатиме автобус, який вирушить у с.Травневе.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #герой, #Збараж, #музей, #назарій войтович, #небесна сотня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: