У Монастириську виявили харчовий ботулізм

Опубліковано:
28 Листопада, 2014

24 листопада до реанімаційного відділення Монастириської центральної районної лікарні госпіталізовано двох жителів села Високе Монастириського району Тернопільської області, громадян 1995 та 1988 років народження, які орієнтовно 21.11.2014 вживали страви консервованої продукції домашнього приготування, повідомляють в Управлінні Державної служби із надзвичайних ситуацій.

 

Згідно з медичним висновком Комунальної установи Монастириської районної ради «Монастириське районне територіальне медичне об’єднання» від 25.11.2014 № 911 у обох громадян встановлено діагноз «Харчовий ботулізм, езофарінгоофтальмоплегічний синдром», стан потерпілих – стабільно важкий.

 

Дана подія класифікується, як надзвичайна ситуація об’єктового рівня природного характеру, що пов’язана з одночасним отруєнням людей у результаті споживання неякісних продуктів харчування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ботулізм, #монастириська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: