У Бучацькій районній лікарні виявлено втрат на суму майже 140 тис гривень

Опубліковано:
16 Лютого, 2015

У Бучацькій центральній комунальній районній лікарні виявлено втрат на суму майже 140 тис. гривень

 

Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області – Монастириської міжрайонної держфінінспекції – під час ревізії Бучацької центральної комунальної районної лікарні виявили порушень, що призвели до втрат, на суму майже 140 тис. гривень.

 

Так, лікарнею не перераховано в дохід районного бюджету 50,6 тис.грн., отриманих внаслідок проведення перерахунків зайво нарахованої та виплаченої заробітної плати за попередні бюджетні періоди.

 

Крім того, через завищення тарифних ставок, різного роду надбавок,  проведення індексації у завищених розмірах, нарахування заробітної плати за фактично невідпрацьований час зайво використано на оплату праці та сплату єдиного соціального внеску 36 тис. гривень.

 

Незаконні витрати бюджетних коштів внаслідок оплати неотриманих послуг з водовідведення та завищеної вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт склали майже 33 тис. гривень.

 

Внаслідок відсутності належного контролю за поступленням власних надходжень лікарнею за ревізійний період недоотримано більш як 7 тис. гривень.

 

Ревізією встановлені також порушення законодавства при списанні продуктів харчування, бензину, веденні обліку товарно-матеріальних цінностей тощо.

 

За недотримання законодавства з фінансових питань 6 посадових осіб лікарні притягнуто до адміністративної відповідальності, за порушення бюджетного законодавства – до установи застосовано фінансові санкції.

 

Матеріали ревізії скеровано в правоохоронні органи, про її результати поінформовано органи місцевої влади та самоврядування.   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #витрати, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: