Т.в.о. начальника міліції Олександр Богомол не впускає активістів у балаклавах на прийом до прокурора (ВІДЕО)

Опубліковано:
23 Грудня, 2014

Акція протесту, яку анонсував Правий сектор відбулася у Тернополі. До активістів із ПС долучилася також й Самооборона Майдану Тернопільщини та люди, які представляли громадські організації Тернополя.


Активісти вимагали, щоб головний прокурор Тернопільської області Юрій Гулкевич розповів про те, як розслідують резонансні справи в Тернопільській області.

 

– Гулкевич, виходь, – скандували активісти під обласною прокуратурою.

Коли прокурор Тернопільщини погодився прийняти активістів у приміщенні прокуратури, виконуючий обов’язки головного міліціонера Тернопільщини Андрій Богомол відмовився впускати активістів, які були одягнені у балаклави.

 

– Це режимний об’єкт, зніміть балаклави і вас всіх прийме прокурор. Не робіть картинки для російського телебачення, не створюйте провокацій, – просив активістів в.о начальника міліції.

 



 

Проте громадські активісти не пішли на поступки начальнику тернопільської міліції, звинувативши його у тому, що для міліції волонтери незаконно збирають гроші.

 

Після чого лідер Правого сектору у Тернопільській області Василь Лабайчук разом із активістами Правого сектору покинув приміщення прокуратури. Надворі активісти почали вимагати, щоб Юрій Гулкевич вийшов до них поспілкуватися.

 

– Ми не робимо якісь провокативні речі. Ми прийшли задати чіткі питання прокурору, щоб він нам роз’яснив те, що відбувається у місті, – сказав Василь Лабайчук.

Деталі згодом.

 

Марія Бойко, Тернопільська Липа

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій богомол, #василь лабайчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пікет, #прокуратура, #ПС, #самооборона, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрій гулкевич
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: