Традиційне “Різдвяне диво” у Тернополі

01.12.2014 22:28   Джерело: http://tenews.te.ua/
Опубліковано : Тарас Савчук

Проведення традиційного міського конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво» відбудеться у Тернополі з 1 грудня по 12 січня. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал з метою залучення установ, організацій, мешканців міста, дітей та родин до вивчення та пізнання різдвяних традицій за допомогою засобів народного декоративно-прикладного мистецтва.


До конкурсу приймаються роботи, виготовлені учасниками власноруч, техніка виконання довільна, розмір по довшій стороні макету не більше 70 см. Участь у конкурсі можуть приймати бажаючі без вікових обмежень чи це колективні, чи індивідуальні роботи. За рішенням журі переможцям передбачена подяка міського голови та грошова винагорода.

 

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 5 січня 2015 року в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради за адресою: 46001, бульвар Шевченка,1 каб.31, тел. 42-06-72, 52-67-32.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://tenews.te.ua/  

Коментарі