Тільки два міських депутати долучилися до створення велоінфраструктури

Опубліковано:
2 Березня, 2016

Вже завтра, 3 березня, на сесії Тернопільської міської ради розглядатимуть Програму розвитку велосипедної інфраструктури.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук” написав палкий прихильник велосипедного руху тернополянин Uri Sobi.

“Довелося 100500 раз побувати в управліннях)) і ось тепер Програма розвитку велосипедної інфраструктури у місті ‪#‎Тернопіль‬ написана і знаходиться у черзі на розгляд наступної сесії”. – повідомив активіст.

За його словами, клопітка робота була пророблена завдяки діяльності спільноти “ВелоТернопіль” та активному відстоюванні інтересів велоспільноти Іваном Сороколітом та Назаром Зелінкою (обоє є депутатами міської ради); допомозі заступника начальника управління відділу інженерно-транспортної інфраструктури Андрія Дроздовського та головної спеціалістки відділу економічного розвитку та промисловості Косс Галини.

“Вдячність Ira Bondarenko Serhij Dubyk та усім хто допоміг у здійсненні практичних кроків у досягненні перших результатів що покращать пересування нашим містом на велосипеді”, – підсумовує дописувач.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велопарковки і велодоріжки можуть з’явитись у Тернополі уже найближчим часом (Відео)

Нагадаємо, що Назар Зелінка не лише активний велокористувач, а й один з організаторів та учасник передачі по Україні Вифлеємського вогню, який від кордону з Польщою до Києва везли на велосипедах. А Іван Сороколіт лише минулого року пересів на двоколісного друга та успішно освоює ази пересування містом на велосипеді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: