Терористи змушують луганчан працювати за трудодні і їжу (ВІДЕО)

Опубліковано:
13 Березня, 2015

Такий «русский  мир» місцевим мешканцям не до вподоби… На Луганщині жителі Перевальська, який знаходиться під контролем терористів з так званої “ЛНР”, скаржаться на те, що не отримують обіцяної гуманітарної допомоги.

 

Зарплат і пенсій тут немає давно. Тепер же лідер терористичної організації “ЛНР” Ігор Плотницкий оголосив про впровадження роботи за трудодні і їжу для жителів окупованих  територій, повідомляють Патріоти України.

 

Журналісти місцевого телеканалу на Луганщині, які симпатизують козачим бандам, які останнім часом конфліктують з самопроголошеною владою т.зв. “ЛНР”, зібрали в своєму опитуванні критику місцевих жителів на адресу лідера місцевих терористів Ігоря Плотницького, який ініціює впровадження таких “нововведень”, як робота за трудодні і їжу на тлі масових невиплат пенсій і зарплат, а також практично повної відсутності гуманітарної допомоги.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #луганськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: