Терорист Червонець здав своїх Моторолу і Гіві (ВІДЕО)

Опубліковано:
18 Грудня, 2014

Бойовик на прізвисько “Червонець” заявив, що терористи “Гіві” і “Моторола” тільки на камеру вдають з себе мачо, а насправді ховаються на безпечній відстані від місця боїв.

 

Зокрема, обурений терорист розповів, що під одного з боїв він зателефонував “Моторолі” з проханням прислати підмогу, однак той відповів, що зараз не на місці.

 

Через 40 хвилин після бою з`ясувалося, що “Гіві” і Моторола” знаходилися на місці. “Моторола, скажи хто ти – Бетмен, чи людина-невидимка?”, – обурився терорист.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики Гіві і Моторола почали воювати проти своїх. Між бойовиками виникли розбіжності з приводу продовження обстрілу донецького аеропорту. Зазначимо, що Гіві відомий тим, що зі своїми бойовиками безуспішно атакував аеропорт.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гіві, #моторола, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи, #червонець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: