Тернополянин став міністром, а Побер з Барною – депутатами

Опубліковано:
2 Грудня, 2014

Верховна рада України підтримала новий склад Кабінету міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком. За це проголосували 288 депутатів при 226 необхідних. У його складі з’явилося міністерство інформації, яке очолить уродженець нашої області Юрій Стець.

 

Крім того міністрами призначено трьох іноземців, які лише напередодні отримали українське громадянство. Активну очасть в обговоренні кандидатур і програми уряду взяв нардеп з Тернопільщини Олег Барна. Свободівець Михайло Головко вимагав у міністра економіки Абрамовичуса припинити відтік коштів в кіпрські офшори.

 

Завдяки тому, що урядові посади тримали троє нардепів з блоку Петра Порошенка, до Верховної Ради потрапляють три наступні по списку кандидати, серед яких тернополяни Ігор Побер та Степан Барна. Нові урядовці відразу після голосування написали заяви про складання мандатів, тож ЦВК вже найближчим часом працевлаштує ударника-культуриста та поповнить депутатський клан Барн.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор побер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрій стець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: