Тернополянин очолив "верховний" телеканал країни

Опубліковано:
28 Лютого, 2015

Кілька днів назад на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення було озвучено ім’я нового директора державного підприємства «Парламентський телеканал “Рада”». Ним став наш земляк Володимир Лех.

 

Зміни стосовно директора «Ради» і складу редакційної ради були зафіксовані в ліцензії телеканалу. Згідно документу, зі складу редакційної ради вибули Олег Афанасенко, Людмила Горіцька і Василь Климчук. Натомість туди введено Галину Ткаченко, Олександра Бордуніса та Ірину Бикову.

 

– Ситуація дещо інша. Я з листопада 2014 – директор телеканалу “Рада”….а Нацрада лише сьогодні (26.02.2015) своїм рішенням внесла зміни до ліцензії… А щодо телеканалу, то зміни вже є, і зміни ще будуть….обов”язково!!! — прокоментував новину Володимир Лех на своїй сторінці у «Фейсбук». 

 

Додамо, що Володимир Лех раніше працював головним редактором і ведучим новин на каналі «Рада». На цій посаді він замінив Василя Климчука. Після відсторонення з посади останнього тернополянин деякий час працював на посаді виконувача обов’язків. Згодом попередній директор парламентського телеканалу написав заяву на звільнення за власним бажанням.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир лех, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Рада, #телеканал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: