Тернополяни вже можуть подавати власні ідеї щодо поліпшення благоустрою міста

Опубліковано:
2 Жовтня, 2016

Проект “Громадський бюджет” стартував вчора, 1 жовтня у Тернополі. Відтак жителі міста уже можуть подавати власні ідеї щодо покращення міста, розраховуючи на виділення відповідних коштів із міського бюджету, – пише “Терен”.

 

    Кожен тернополянин може подати власний проект міських ініціатив на “Громадський бюджет” до 31 жовтня. Нагадаємо, “Громадський бюджет” – це нова міська програма, відповідно до якої на найкращі ідеї із поліпшення благоустрою міста з казни виділятимуть 1% коштів на реалізацію цих проектів.

 

    Будь-який тернополянин може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

 

    Відтак, аби подати власний проект на розгляд комісії тернополянину потрібно залучатися підтримкою ще 25-ти жителів міста.

 

Зареєструватися таа подати свій проект можна за адресою: https://pb.rada.te.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: