Тернополяни відзначили День Незалежності концертом на набережній ставу (Фото, відео)

Опубліковано:
24 Серпня, 2016

Святкування з нагоди 25-річчя Незалежності України в Тернополі на набережній міського ставу розпочалися у середу ввечері урочистим закриттям чемпіонату Східної Європи з аквабайку.

Музична програма свята розпочалася виступом екс-тернополянина, колишнього учасника гурту “Мен Саунд” Володимира Трача. Змінив земляка на сцені ще один відомий тернополянин – Андрій Підлужний, який у супроводі місцевого колективу “Ганз Лайв бенд” виконав пісні з репертуару легендарної “Нічлави-блюз” і найвідомішу зі своїх пісень – “Вставай, сонце”. Лише під час останньої пісні до Андрія на сцені долучилися учасники гурту зразка початку 90-х – Анатолій Макара і Юрій Луговий.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вуличний ринок” продовжує дивувати тернополян (Фоторепортаж)

Далі тернополян зі святом вітали гості – Тарас Чубай і гурт “Плач Єремії”.

 

 

Концерт на набережній завершився презентацією компакт-диска гурту “Неймлес” “Краще за чверть століття” з нагоди 25-ї річниці незалежності та заснування гурту, а також виступами гурту-ювіляра і його молодших колег – тернопільських гуртів “Тік Ту” і “Ті що падають вгору” та львівського “Лемко Блюграс Бенд”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: