У Тернополі жителі вул. Вишнівецького скаржаться на водіїв, які паркуються на нещодавно відремонтованих тротуарах. 

 

«Я проживаю по вул. Вишнівецького, 7. Нещодавно нам зробили тротуари з бруківки. На жаль, на нових тротуарах почали знову паркуватися машини і буси, хоч місце під парковку розширили. Мало того, що неможливо пройти по тротуару, так він пошкодиться. Просимо вплинути на власників машин», – пише тернополянка Тетяна.

 

Як йдеться у відповіді міськради, згідно пунктів 15.10 та 26.2 Правил дорожнього руху передбачено, що стоянка транспортних засобів забороняється на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками), у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів, на газонах, а також поза спеціально відведеними місцями і таке їх розташування, яке утруднює рух пішоходів і проїзд оперативних чи спеціальних транспортних засобів.

 

Для вирішення вказаної ситуації рекомендуємо Вам звернутись у відділ превентивної діяльності Головного управління Превентивної діяльності в Тернопільській області, оскільки у відповідності до ст.255 КУпАП, оформляти протоколи про адміністративні правопорушення за вищевказане правопорушення уповноважені виключно посадові особи органів внутрішніх справ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: