Тернополяни розповідають правду про прибирання тротуарів (Фото)

Опубліковано:
25 Січня, 2016

Тернополяни в соцмережах розміщують фото, як насправді прибирають місто Тернопіль комунальні служби.

Після того, як влада довела до банкрутства КП “Міська шляхово-експлуатаційна діяльниця” та передала право прибирати місто нікому не відомій фірмі з луцьким корінням, Тернопіль поступово втрачає свою слову чистого, охайного за затишного обласного центру.

Зокрема, Олександр Сохацький опублікував фото, де чітко видно, що тротуар посипаний сумішшю, але це тільки ще більше ускладнило пересування ним.

“Питання до чинуш міськради та жеків: На місцевому Тб, на екранах в центрі міста ви хвалитесь що працює велика кількість прибиральників, в посиленому режимі. Чим вони займаються!? Посипають болото піском? Неодноразово спостерігав, як на випавший сніг просто зверху сипеться пісково соляна суміш. (Звичайно посипочний матеріал списати потрібно, точніше кошти за нього) але не краще сніг просто повідгортати!? Чому ніхто не контролює їх роботу, за що виплачують кошти”, – обурюється тернополянин.

 

Ще раніше, депутат міської ради Н. Зелінка опублікував фото, де чітко видно, як один з ЖЕКів погано прибрав тротуар, на відміну від іншого і це видно по розчищеній бруківці.

 

Нагадаємо, що грудень 2015 року видався бессніжним, що дозволило комунальним службам зекономити кошти та матеріали для подальшого більш якісного прибирання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: