Тернополяни хочуть, щоб бійцям зробили безкоштовний проїзд

Опубліковано:
22 Квітня, 2015

Тернополяни пропонують зробити безкоштовним проїзд для військових. Зокрема, вони кажуть, що неодноразово стикались із ситуацією, коли бійці змушені за власні гроші наймати авто, щоб добратись додому. Про схожий випадок у Фесбуці розповів Андрій Боднарчук.


«Ну от, розказали мені історію. Приїхав чоловік у відпустку з АТО. Пішов добровольцем. Базувалася його частина в Костянтинівці. Їхав у Тернопіль поїздами (зі сходу до Києва, і з Києва — у Тернопіль), так само буде повертатися назад.

 

Білети купує у касі, за гроші, як і усі пасажири Укрзалізниці. Кажуть, безкоштовний проїзд для військовослужбовців відмінено три роки тому.

 

А що, ніхто не подумав про те, що зараз його можна б якось знову ввести, хоча б тимчасово? Людина, яка життям ризикує за країну — має ще й квитки купувати? Може, ще й на війну за свій рахунок їхати, власним транспортом, або просто поїздом?», — запитує чоловік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #воїни, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проїзд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: