Тернополяни просять допомоги: «Пане мер, згадайте нас, ми ж вам довірили своє місто»

17.02.2015 16:20   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Олег Жак

Мешканці будинків вул. Куліша 4-10 просять очільника Тернополя нарешті виконати дану раніше обіцянку.

 

Люди вже вкотре пишуть, щоб місцева влада взялася за ремонт бульвару Куліша, де дорога в жалюгідному стані.

 

- До будинків таксі не хоче їхати через ями, під’їжджають лише до Куліша 1. Такого поняття як «бордюри» тут взагалі не існує, а в дощ вода стоїть на поверхні і пройти до будинку неможливо, - скаржаться пані Галина у рубриці «Питання-відповіді» офіційного сайту ТМР.

 

Люди кажуть, що вже писали звернення влітку та восени, після чого Сергій Надал пообіцяв розглянути дану проблему. Потім мешканці Куліша повторно звернулися, на що їм відповіли, що виготовляється документація, а ще пізніше проблемою початку робіт стала погана погода. Зараз же люди переглянули.

 

- Пане мер, чому ваші обіцянки не відповідають діям, ви ж обіцяли і відповідь ваша на 30-31 сторінці цього сайту, якщо забули, то подивіться. Пане мер, згадайте нас, ми ж вам довірили своє місто...,- наполегливо просять допомоги тернополяни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі