Тернополяни не поспішають щеплюватися від грипу

Опубліковано:
21 Листопада, 2014

Грипу на Тернопільщині фактично немає, кажуть лікарі епідеміологи, втім, темпи захворюваності ростуть, тому лікарі закликають робити щеплення.  Область зараз п’ята з кінця за темпами щеплення.


–  Ми розуміємо, що офіційно виділити великі кошти на закупку вакцини – складно. Але найлегше захистити себе – щепитись. На сьогоднішній день ми маємо раптом 128 чоловік по цілій області, які щепились, – каже Нінель Цяпа, заступник начальника Головного управління Держсанепідслужби у Тернопільській області. –  Ми на 5-му місці ззаду по всій Україні.

Нінель Цяпа зазначає, що вакцина не дуже дешева, може коштувати до ста гривень з хвостиком. Втім, якщо порахувати гроші, які потім людина тратить на лікування, виходить дешевше.

 

– Якщо ви пережили 2-3 дні з температурою 40, то згадайте, скільки грошей ви витратили в першу ніч на все, починаючи від лимона. Купити вакцину за сто з чимось гривень, знаючи, що ти точно не захворієш грипом, мабуть краще.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грип, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #щеплення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: