Тернополяни купують арештоване майно через Інтернет (ВІДЕО)

Опубліковано:
2 Березня, 2015

Від телевізорів, холодильників та посуду до автівок і квартир можна придбати на сайті арештованого майна. Вже півроку діє система купівлі конфіскату не вживу, як раніше, а через Інтернет. Торги проводять на спеціальному веб-сайті torgi.minjust.gov.ua. Організатор продажу – державне підприємство Міністерства юстиції. Кажуть, це зручно, оскільки можна придбати майно з будь-якого куточка України.

 

ЮРІЙ КОВАЛЬ, в. о. начальника управління ДВС ГУ юстиції в області:

«Наразі, в системі оприлюднено 49 тисяч лотів на загальну суму близько 5,5 мільярдів гривень. Станом на січень в системі електронних торгів арештованим майном проведено 38,5 тисяч аукціонів».

 

Якщо за місяць торгів лот не придбали, його уцінюють та продають на 25% дешевше. Нещодавно спростили процедуру купівлі майна, вартість якого складає менше 1700 гривень. Відтепер, аби здійснити покупку достатньо лише вказати електронну скриньку, паспортні дані та ідентифікаційний код.

 

ЮРІЙ КОВАЛЬ, в. о. начальника управління ДВС ГУ юстиції в області:

«В розрізі по нашій області, то починаючи з моменту запровадження системи електронних торгів, це з вересня 2014-го року. Внесено 1300 лотів, на суму 73 мільйони 50 гривень. На сьогоднішній день реалізовано майна на суму 7 мільйонів, 435 тисяч гривень».


Юрій Коваль каже, в порівняні з попередньою системою реалізації арештованого майна, електронні торги дали значно кращі результати. Речей вдалося продати більше та за вигіднішу ціну. Нагадуємо, купити конфіскат можна на сайті torgi.minjust.gov.ua.

 



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борги, #інтернет, #конфіскат, #майно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: