Тернополянам порахували скільки вони платитимуть за воду

30.12.2015 19:13   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Тернопільські новини

На 72 копійки більше платитимуть за холодне водопостачання та водовідведення мешканці тернопільських багатоповерхівок. Загальна сума складатиме 8 гривень 98 копійок. Прийняла таку постанову Національна комісія у сфері державного енергетики та комунальних послуг.

 

Цей тариф буде складатись з централізованого водопостачання, водовідведення – він на сьогодні для тернополян становить 8, 26 грн. Також в цей тариф буде входити абонентське обслуговування, за яке наразі тернополяни також окремо оплачують. А також – витрати на повірку квартирних засобів обліку, пише ltdaily.info.

 

– Разом цей тариф буде становити 8 гривень 98 копійок, – кажуть у Тернопільводоканалі. – Це буде тариф для абонентів, які знаходяться в багатоквартирних будинках. Тариф має вступити в дію з 1 січня 2016. Зараз Нацкомісія здійснює погодження цих постанов у Мін’юсті, після чого будуть надані самі постанови і оприлюднення цього тарифу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі