Тернополян закликають голосувати за українське ім’я для американського ведмедика

Опубліковано:
1 Лютого, 2016

Уродженка Скалата на Тернопыльщині Христина Стебельська, котра вже багато років живе і працює в столиці України (нині – головний редактор телеканалу UA:Перший), на своїй сторінці у Facebook закликає друзів і земляків взяти участь у голосуванні на сайті зоопарку Колумбус в американському штаті Огайо.

 

 

Я щаслива, коли Україна перемагає!Світ завмер…Чи переможемо зараз? Дізнаємося за 2,5 доби. Міжнародний комітет природ…

Опубліковано Христиною Стебельською 31 січня 2016 р.

 

«Міжнародний комітет природи із сотень імен для рідкісного білого ведмежати-дівчинки (яка дивом вижила) відібрав чотири: Кая, Нора, Сакарі і, найбільш приємне для українців – Десна.

Інтрига в тому, що “наші воріженьки” ІТградами сунуть Кая. – Совет им да любовь, – нехай їм буде Кая…А я вперто стою на імені ДЕСНА! Перемога на всіх фронтах. Друзі, люди України, земляки, солідна діаспоро – ДО БОЮ!
ГОЛОСУЄМО за наше – ДЕСНА, щоб потім не кусати лікті.Голосувати можна щодня-заново-тут-зліва-внизу: https://columbuszoo.org/namethecub», – закликає пані Христина.

 

Голосувати на сайті можна раз на добу. Віддати голос за вподобане ім’я для білосніжної дівчинки можна до 3 лютого. Підсумки мають підбити 5 лютого у США.

 

 

«…з чотирьох обираю чарівне “Десна”. А чом би ні? У зоопарку Колумбус-штат Огайо буде ще одна УКРАЇНОЧКА!», – емоційно заявляє Христина Стебельська. І додає: «Я щаслива, коли Україна перемагає! Світ завмер…Чи переможемо зараз?»

 

Хай буде Десна! Допоможемо, земляки?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: