Тернополян кличуть підписатися на захист 8 героїв і героїнь

Опубліковано:
7 Грудня, 2014

Організатор Марафону у Тернополі – Володимир Шевченко та команда регіональних показів 11 Міжнародного фестивалю документального кіно з прав людини Docudays UA запрошують завтра 8 грудня 2014 року долучитися до збору підписів на захист 8 героїв та героїнь Марафону від Міжнародної Амністії. Місце проведення як завжди арт кафе КОЗА. Вас очікують з 10 години. Крім того чекаємо на підтримку волонтерів. Принагідно повідомляємо, що у Тернополі вже зібрано 300 підписів!

 


Довідково: Марафон написання листів на захист прав людини та для відновлення вже порушених прав.  вже кілька років поспіль організовує в Україні неурядова організація Міжнародна амністія.

 

Цього року підписи збиратимуть на підтримку українського режисера Олега Сенцова та вчительки з Києва Ірини Рабченюк, яку побив Беркут на Майдані 1 грудня 2013 року, внаслідок чого жінка осліпла на одне око. Короткі історії людей, на чий захист збиратимуть підписи цьогоріч, можна прочитати тут http://marathon.amnesty.org.ua/petition/252 

 
У Тернополі Марафон відбуватиметься за підтримки ГО Тернопільська правозахисна група 8-10 грудня з 10.00 до 14.00 год. у барі «Коза».

 

Володимир Шевченко та 
команда Тернопільського Docudays UA


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Docudays UA, #володимир ханас, #володимир шевченко, #лист, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпис, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: