Тернополем їздить тролейбус святого Миколая

Опубліковано:
11 Грудня, 2014

Третій «тролейбус щастя», оформлений спеціально до новорічних свят, від сьогодні, 6 грудня, курсує Тернополем за маршрутом №2. Стіни прикрашені дитячими малюнками із святим Миколаєм, а зі стелі звисають новорічні сніжинки, пакунки, перев’язані стрічками, шишки, припорошені штучним снігом, а також янголи із тканини.


 

– Прикрашати тролейбус допомагали студенти тернопільського педагогічного університету, – розповідає координатор проекту Тетяна Волкова. – Загалом працювали близько чотирьох годин.

Саме цей тролейбус має назву «Веселих свят!»: після Дня святого Миколая, його переоформлять у новорічному стилі, а потім прикрасять до Дня святого Валентина.

 – Окрім традиційних новорічних прикрас тут також є мішечки, куди можна кидати листи до святого Миколая, – продовжує пані Волкова. – Пізніше ми їх віддамо тернопільським волонтерам.

 

 

 

 

 

 

Тернополянам, які першими проїхали тролейбусом, ініціатива сподобалася.

 – Дуже гарно! – похвально відгукується пенсіонерка Ганна Семенівна. – Я навіть спочатку не зрозуміла, що не так – а тут так гарно, святково.

Наймолодші тернополяни також оцінили новорічні прикраси.

 – Мені подобається! – каже дворічна Софійка, – але хай би цукерки були справжніми.

Прикрашати громадський транспорт це хороша ідея, кажуть тернополяни.

 – Добре, що в нас є люди, яким хочеться навіть сірі будні розмалювати, хоча б перед святами, – каже тернополянин Роман Гарматій. – Одне побажання – аби ці всі прикраси  міцно трималися і не падали нікому на голову.

Нагадаємо, це вже третій «тролейбус щастя», який їздить містом. Попередній «Слава Україні!» вийшов на лінію 21 листопада.

 

Ірина Небесна

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус щастя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: