Тернопільському депутату розбили скло в автомобілі. Він сподівається, що це все-таки звичайна “хуліганка”

Опубліковано:
6 Грудня, 2014

Новоспеченому депутату Тернопільської міської ради Віктору Шумаді минулої ночі розбили скло в автомобілі. Про це він пише на свої сторінці в Фейсбук. До речі, Тернополем ширяться чутки, що саме пан Шумада очолить Тернопільську ОДА.


– Не встиг стати депутатом міськради, як розбили скло в автомобілі. Якщо врахувати чутки з Інтернету про “наступну” посаду, то не знаю, яких ще “сюрпризів” чекати… Повідомив правоохоронців, написав відповідну заяву. До останнього вірю, що це звичайне хуліганство. Але з машини нічого не пропало, це наштовхує на роздуми… – зазначає Шумада.

 

Нагадаємо, що Віктор Шумада став депутатом Тернопільської міської ради віднедавна. До міської ради він йшов за списком політичної партії “За Україну”, представники виборчого списку якої – Роман Заставний та Тарас Юрик – стали народними депутатами України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор шумада, #машина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розбили, #скло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: