Тернопільський “Правий сектор” оголосив полювання на водіїв-хамів

Опубліковано:
26 Грудня, 2014

Тернопільський “Правий сектор” оголосив полювання на водіїв, котрі паркуються по-хамськи.

 

“Про парковки і паркувальників файного міста не писав хіба найпослідущій ледар.

Та отут і зараз не про це. Є ще особлива категорія водіїв, які самі собі парковка!

Що мається на увазі? А ставлюся де хочу! Де можна – ставлюся, і де заборонено – також ставлюся. Причім заборонено не знаком, тут якраз все за правилами. Бо ж можуть приїхати сердиті дядечка у погончиках і штрафчик накладуть. Або хабарчика попросять.

 

От воно і ставиться там, де знаків немає – на тротуарах, поперек дитячих майданчиків, на газонах і клумбах. Підпирає двері чи прохід до підвалів у комунальних будівлях. Стає з краю проїзної частини і перешкоджає руху. Одним словом робить так, як йому зручно.

 

Але робити собі зручно за рахунок інших, плюючи на всіх – то зветься простеньким словом – хамство.

Довідочка: хамство – протилежність ввічливості, зневажливе та зверхнє ставлення до людей.

Отож, хам – це той, хто не помічає інших людей з їх потребами. І абсолютно неважливо, що більшість хамопаркувальників пересуваються на дорогих авто. Це не достовірна ознака хама на колесах. Адже він може їздити і роздовбаним вщент жигулем, а не тільки 600-тим мерсом.

 

А от агресія у відповідь на зауваження – це уже властивість 100-відсоткова. Хам не любить коли йому роблять зауваження. Чому? Бо правда очі коле.

Отже – як вплинути на хамоводія?

 

Напрошується логічний висновок – а не звертати уваги на нього! Це не означає, що треба заплющити очі на його поведінку. Він зверхній до всіх, треба бути зверхнім до нього, і чхати на його потреби і складності.

Як так?! Стати хамом самому?!? Ні, лише проявляти хамство у відповідь. Як казали наші мудрі предки – клин клином вибивають.

 

От поставив хам машину на газон – заблокувати його смітником – а нам так зручно! Заблокував двері підвалу – а насипати хліба на капот – нехай голуби побенкетують – а ми пташок любимо!!

 

Це звісно жарт. Хоча жарти часом містять істину….

 

А от дієвим і досить безпечним засобом є “СТОПХАМ!”. Коли такого горе водія позначають наліпочкою на двері або на скло, фотографують і в мережу на загальний огляд. А що такого?! Нехай громада знає героя і зневажає його. У чому зміст?

Приїде хам кудись, а там йому кажуть – хамів не обслуговуємо!

 

Отже, панство! Викладаємо світлини автохамства. Бо таки уже реально дістали!”, – повідомляє Правий Сектор.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #тернопіль, #тернопільські новини, #хам
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: