Тернопільський міліціонер попався на хабарі у 4000 гривень

Опубліковано:
21 Лютого, 2015

18 лютого працівники прокуратури спільно зі співробітниками УСБУ та відділу внутрішньої безпеки органів внутрішніх справ в Тернопільській області задокументували факт отримання 4 000 гривень неправомірної вигоди працівником одного з підрозділів міськрайорганів внутрішніх справ області.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

 

Встановлено, що правоохоронець вимагав та отримав від жителя міста Тернополя неправомірну вигоду у сумі 4 000 гривень за сприяння в уникненні від кримінальної відповідальності.

 

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками вчинення міліціонером кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

 

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #4000, #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: