Тернопільський чиновник-супермен бачить все, окрім колоди у своєму оці

Опубліковано:
22 Лютого, 2015

Все частіше в тернопільських ЗМІ можна зустріти прізвище заступника голови ОДА Леоніда Бицюри. Бицюра сказав, Бицюра розповів, викрив, потрапив у ДТП, знову вивівся насвіт Божий… Чиновник-супермен, не інакше. Останній хіт новин: Бицюра конфліктує з Крисаком, бо вважає, що три місяці виконання обов`язків голови ОДА п. Крисаком – є втраченими для Тернопільщини. Десь так.

 

Але… Дивлячись на все об`єктивно, можна впевнено сказати, що весь минулий рік для Тернопільщини є втраченим. Оскільки попередній голова ОДА свободівець Олег Сиротюк теж окрім відвідування масових заходів, презентацій і виставок, ніде особливо себе не проявив. Хіба що призначеннями “своїх” людей на керівні посади в ОДА, внаслідок чого були звільнені працівники, котрі пропрацювали там більше 10 років, а на їхні місця призначені люди, котрі не те, що досвіду роботи, а й відповідної освіти не мають. Плюс до всього ще й штат працівників був роздутий, а зарплатня для новопризначених нараховувалась за рахунок економії на преміальних виплатах. То питання: голова ОДА має дбати про всю область загалом, чи його призначають для вирішення проблем “своїх”?

 

Можна скільки завгодно переливати з пустого в порожнє, ніхто, зрештою, і не має симпатій до “ангелівського феодала” Крисака, але три місяці і дев`ять – то різні в тривалості терміни. І, якщо п. Крисаком зараз трохи зацікавлені правоохоронні органи, то діяльністю “Свободи” не переймається ніхто. А говорити є про що. Бо цілий рік область жила невідомо як. Чиновники перегортали папери і вирішували якісь свої справи, а народ, тобто ми з вами, жив у своїй площині. Все, що знаходиться в підпорядкуванні ОДА, існує за якимось дивним законом збереження, а не згідно законодавства України. Тобто чиновники зберігають всю інфраструктуру області лише тому, що вона приносить їм дивіденди. Політичні і матеріальні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бицюра, #крисак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: