Тернопільський актор потрапив до Книги рекордів України

Опубліковано:
4 Січня, 2015

Актор Тернопільського обласного академічного драмтеатру ім. Т.Шевченка Михайло Безпалько тепер у Книзі рекордів України як найстарший Дід Мороз. 

 

 

За 58 років творчої праці Михайло Антонович перевтілювався у понад 200 образів. Однак у новорічно-різдвяні свята душа актора потребує ролей Діда Мороза і Святого Миколая.

 

«Одного чудового вечора повертаюсь додому і моя дружина каже: «Дзвонили із Києва, там якийсь рекорд…Гіннеса чи що. Сказали, передзвонять». І справді передзвонили, повідомили, що підтвердились факти, я – найстаріший Дід Мороз в Україні і попросили, щоб я приїхав у Київ», – розповів Михайло Безпалько.

 

У Тернопільському драмтеатрі 76-тирічного Михайла Антоновича не перестають називати «Генеральним», адже він і досі у ролі Діда Мороза:

«Ось зараз переодягнуся і йду на 2 новорічних ранки. Окрім цього ввечері прийду вітати і радувати дорослих тернополян. Це рекорд того колективу, у якому я працюю. Це частка і костюмерів, які мене переодягали, перукарів, які мене прикрашали, друзів, які допомагали, підказували і Снігурочок ніжних, як срібні павутиння».

Найстаріший Дід Мороз України уже через 2 роки відзначить 60-річчя образу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпалько, #дід мороз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: