Тернопільським правоохоронцям подарували термоодяг (ФОТО)

Опубліковано:
14 Грудня, 2014

До допомоги тернопільським правоохоронцям, які несуть службу в зоні АТО, долучилася група Матерів в молитві американського штату Нью-Йорк. Нашим бійцям передали термоодяг та вервиці.

 

Важко переживати трагічні події й тим, хто зараз перебуває далеко від дому, від рідної України. Тож українські жінки за океаном намагаються постійно підтримати наших захисників, щоразу збираються для спільної молитви за долю всіх дітей, всіх родин.


 

– Зараз ніхто не може залишатися байдужими до долі України і долі свого народу, – йдеться у листі групи Матерів в молитві до тернопільських правоохоронців. – Спасибі Вам, що стали на захист територіальної цілісності нашої держави, що не даєте ворогу-супостату захопити землю.

 

Група Матерів в молитві намагається й матеріально допомогти нашим бійцям. Нещодавно вони закупили та передали тридцять комплектів термоодягу для тернопільських міліціонерів.

 

Разом з теплими речами у посилки поставили освячені вервиці до Матінки Господньої та дитячі малюнки.

 

 

– Зараз, коли холодно, теплі речі – це перша необхідність для наших правоохоронців, – каже заступник начальника обласної міліції Олег Ляхович. – Я дуже вдячний усім, хто долучається до допомоги. Невдовзі відбудеться чергова ротація наших правоохоронців на схід, тож термоодяг їм стане у нагоді і буде зігрівати у найлютіші морози.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міліціонери, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок, #термоодяг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: