Тернопільських школярів лякають камерами у туалетах

03.03.2015 10:14   Джерело: Прес Центр
Опубліковано : Тарас Савчук

Чиновники Тернопільської міської ради зобов`язалися до кінця року у всіх школах встановити відеокамери для зовнішнього і внутрішнього спостереження. Пілотною для цього обрали школу №4 обласного центру, де вже на той час була встановлена система «Смарсі», завдяки якій батьки можуть бачити, де їхні діти і чим займаються.


Згодом у школі обіцяли обладнати спеціальний сервер, де відповідальна людина могла б спостерігати за усіма камерами. Не минуло й двох місяців, як "геніальний" педагогічний задум був втілений у життя.

 

У Центрі творчості дітей та юнацтва, який ще у далекому 1985 році був переведений в прибудову школи №4, тепер активно функціонують камери. Функціонують всюди. Навіть… у дитячих туалетах.

 

У цьому комунальному позашкільному освітньому закладі в туалеті над кабінками висить старий «глазок» від дверей з куснем дрота. Відповідно, діти цю бутафорію сприймають як справжні веб-камери.


Про це повідомляє Тернопільський тиждень 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес Центр  

Коментарі