Тернопільських медиків з Євромайдану запрошують до діалогу

Опубліковано:
17 Грудня, 2014

Більше 70 медиків із Тернопільської області, які допомагали під час подій на Євромайдані, проведуть конференцію завтра, 18 грудня, о 17:00 в центральному корпусі медуніверситету.


 

 – Із тих медиків, які минулоріч допомагали на Майдані, троє зараз працюють в зоні АТО, – розповідає координатор зустрічі Тамара Воронцова.   – То ж говорити ми будемо не лише про ті події, які були минулої зими в столиці, але й про те, як допомагати бійцям на передовій.

 

Адже потрібна вона не лише тим, хто зараз воює на Сході України, а й тим, хто звідти повертається, розповіла пані Воронцова.

 

– Нашим хлопцям потрібна не лише медична допомога, а й психологічна, – каже Тамара Воронцова.  – Тернопільські медики із обласної психоневрологічної лікарні взимку також були на Майдані, і ми сподіваємося, що разом зможемо створити схему для надання психологічної підтримки та реабілітації воїнам АТО.

Відбуватиметься конференція 18 грудня о 17:00 в центральному корпусі тернопільського медуніверситету ім. Горбачевського в аудиторії №3 на четвертому поверсі. Адреса: майдан Волі, 1.

 

Організатори запрошують долучитися усіх медиків, які брали участь в Євромайдані, пише “20 хвилин”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євромайдан, #лікар, #медик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: