Тернопільські нацгвардійці відправилися в зону АТО

Опубліковано:
5 Січня, 2015

Бійці батальйону Національної гвардії Тернопільщини поїхали у зону проведення антитерористичної операції, аби змінити своїх колег. За словами командира батальйону Віктора Шершуна, для тернопільських бійців Нацгвардії це вже третя ротація. Він запевнив, що хлопці забезпечені усім необхідним і готові до виконання бойових завдань.


У СЗГ УМВСУ в Тернопільській області розповідають, що  тернополяни зібрали для бійців Нацгвардії маскувальні сітки, взуття, одяг, буржуйки, дизпаливо, запчастини на техніку тощо. Допомогла громада купити й тепловізор. У планах – придбання безпілотника, який необхідний для проведення розвідки. Один такий пристрій вартує 2-3 тисячі доларів.

 

Вантажно-пасажирський автомобіль перед виїздом в зону АТО подарували батальйону представники духовенства.

 

– Автомобілі зараз дуже потрібні і не лише для того, щоб завести бійців. Транспорт використовують для перевезення харчів і всього матеріально-технічного забезпечення. Необхідний він і для доїздів до блокпостів, – каже старший інструктор взводу спеціального призначення батальйону Національної гвардії Василь Ярошевський.

 

Провести нацгвардійців в зону АТО прийшли рідні та друзі. Вони вірять, що хлопці через 50 діб повернуться додому живими та неушкодженими.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #нацгвардія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: