Тернопільські міліціонери викрили зловмисника, який вчинив розбій

Опубліковано:
6 Січня, 2015

Мобільний телефон, телевізор та триста гривень забрав з помешкання пенсіонера  раніше судимий житель Кременеччини. Протиправне прийшов чинити з ножем.

 

До чергової частини Кременецького райвідділу міліції звернувся 65-річний житель села Будки. Чоловік повідомив про те, що з його помешкання знайомий виніс техніку та гроші. Чинити опір 31-річному жителю села Розтоки пенсіонер не міг, адже  останній увірвався до його будинку з ножем у руках і погрожував розправою.

Міліціонери з’ясували, що  потерпілий та зловмисник були раніше знайомі. Молодик навідувався до  помешкання пенсіонера, і не раз. Зустрічалися, аби перехилити чарку-другу. Коли ж одного дня 31-річний чоловік увірвався до будинку та ще й з кухонним ножем у руках, господар спочатку подумав, що це жарт. Та коли зловмисник однією рукою погрожував лезом, а іншою обшукував жертву, стало зрозуміло, що це не розіграш.

 

В куртці пенсіонера нападник знайшов триста гривень та мобільний. Поклав до своєї кишені. Відтак, відступаючи до виходу, прихопив ще й телевізор.

 

Правоохоронцям вдалося вилучити крадений телевізор – його зловмисник продав знайомому за сто п’ятдесят гривень. Де гроші і мобільний – допоки невідомо, як і те, де переховується від правосуддя підозрюваний. Його особу встановлено, проводяться заходи щодо затримання.

 

Як повідомив перший заступник начальника Кременецького райвідділу внутрішніх справ Артур Собчук, кримінальне діяння внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний з проникненням у житло. Відповідальність за це – позбавлення волі на термін від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. На поблажливість суду зловмисникові розраховувати не доведеться, адже в минулому він уже мав проблеми із законом за майнові та наркозлочини. 

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розбій, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: