Тернопільські депутати роздають землю зі швидкістю світла

Опубліковано:
24 Грудня, 2014

Третій земельний масив в районі вулиці Микулинецької депутати міськради виділили для будівництва та обслуговування житлових будинків, громадських будівель і споруд. Відповідне рішення вони прийняли на сесії міськради 18 грудня.

 

До попередніх двох масивів, розрахованих на 199 та 287 ділянок для сімей бійців в зоні АТО, додалося ще майже 240 земельних ділянок по шість соток. У рішенні зазначено, що ці земельні ділянки будуть надавати особам з реєстрацією місця проживання у Тернополі, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок: учасникам бойових дій, ветеранам праці, багатодітним сім’ям та іншим особам, які мають пільги на отримання земельних ділянок та потребують поліпшення житлових умов.

 

Начальник відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр розповів депутатам, що по першому масиву на попередній сесій було прийнято рішення передати у власність 122 ділянки. По другому масиву також готуються такі рішення по 50 ділянках. Загалом, до міськради надійшло майже 350 звернень від тернополян на отримання земельних ділянок у цьому районі. Поцікавилися депутати у начальника відділу земельних ресурсів, чи ділянки ці дійсно придатні для будівництва.

 

– Землі, які виділені для учасників АТО, відповідають усім санітарним нормам за трьома висновками санітарно-епідеміологічної служби, – відповів Віктор Кібляр. – Згідно даних сертифікатів, жодних відхилень щодо наявності чи радіоактивних, чи бактеріологічних елементів у ґрунті не виявлено. Результат проведених досліджень підтверджує, що земельні ділянки можуть бути використані під індивідуальне будівництво житлових будинків, господарських споруд та садівництва.

 

Ольга Трач

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ділянка, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пай, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: